Szállítási információk

1. A Webáruház területi hatálya

Az Impressio-Online Kft. által üzemeltetett online Webáruház ( www.ÍRISZPLAZA.hu) az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Az Impressio-Online Kft. azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli, illetve egyéb címre történő szállítás tehát nem lehetséges, minden ilyen megrendelés érvénytelen.

2. Házhozszállítás


Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a legkésőbb* 72 órán belül, vagy a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át az Ön által megadott címen. Magyarország bármely pontjára el tudjuk juttatni a megrendelt terméket futárszolgálatunkkal.

*A feltüntetett időtartamba nem tartoznak bele a hétvégék és a munkaszüneti napok és csak abban az esetben érvényesek, amennyiben a rendelt termék raktáron van.

3. Szállítási módok és költségek:

A belföldi csomagokat a GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja több rendelését, és szállítási költséget takaríthat meg

Futárszolgálat házhozszállítás díjtételek:
Országosan:1500Ft

5. Fizetési módok és kedvezmények

Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, Ön közvetlenül a futárnak fizet, számla alapján, mely tartalmazza a termék árát és a házhozszállítást.

6. Számlázási és szállítási címek

Lehetősége van több cím megadására is személyes beállításainál illetve a rendelés folyamán, így külön megadhat számlázási és szállítási címet is.

7. Hol jár a megrendelt termék?

Kollégáink a rendelés felvételéről, elindításáról tájékoztató e-mailt küldenek Önnek. Amennyiben ez nem történt még meg, vagy további információra van szüksége, hívja a +36 1/783-84-03 telefonszámot, és hivatkozzon az e-mailben kapott megrendelés számára. További információkért írjon e-mailt az info@iriszplaza.hu címre, ahol felvilágosítást adunk csomagja hollétéről, várható érkezéséről!